Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: sglobiaemikashti
Категория: Бизнес
Прочетен: 101464
Постинги: 25
Коментари: 4
Гласове: 18
Архив
Постинг
05.03.2012 12:52 - Интериорен дизайн
Автор: sglobiaemikashti Категория: Бизнес   
Прочетен: 2515 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 23.12.2012 13:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Интериорен дизайн

Интериорният дизайн  (вътрешното оформление или вътрешно обзавеждане) е наука за архитектурното и художествено оформление на вътрешното пространство на сградите и помещенията в тях, което осигурява на човека най-благоприятна среда за работа и почивка.

Интериорният дизайн обхваща проектирането на домове, офиси, заведения, магазини или квсяко друго пространство.

Интериорния дизайн е синтез от практически и художествени идеи, и решения, които целят да подобрят условията за обитаване на човека в сградите в цялостно завършена естетическа форма.

Цялостен интериорен дизайн за Вашия апартамент, мезонет, къща, магазин, заведение или хотел. Модерно обзавеждане на офиси и къщи. Интериорен дизайн и 3D визуализации. Цялостни дизайнерски решения. Интериорен и архитектурен дизайн на къщи, апартаменти, офиси, заведения, магазини. Производство и дизайн на мебели.

Дизайн и Реализация на жилищни,обществени сгради и помещения. Производство на мебели по поръчка. Фирмата предлага пълна гама от услуги в интериорното обзавеждане. Реализация от груб строеж до ключ! Ниски цени! Процентно намаление при помещения и площи над 100 м2.

Студио за нтериорен дизайн Tallbox




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

Спечели и ти от своя блог!